luni, 13 mai 2013

Cum maresc viteza in Windows 7 cu ReadyBoost

Cum maresc viteza in Windows 7




Salutare prieteni , astazi am sa va prezint cum puteti sa imbunatatiti viteza in sistemul de operare Windows 7 .

Este un procedeu foarte simplu care nu necesita cunostinte IT, decat un stick USB mai mare de 1 GB, eu am un stick primit cadou de ziua mea, de 16 GB pe care l-am impartit in doua partititii . Pe o partitie am pus cateva programe care le folosesc cand merg sa mai repar cate un calculator, iar cealalta partitie o folosesc pentru ReadyBoost Windows 7.

ReadyBoost poate mări viteza computerului prin utilizarea spațiului de stocare din unitatea stick USB si cardul de memorie flash.

Ce trerbuie sa facem acum ?

Introducem stickul USB in calculator si o sa apara o fereastra ca cea de mai jos.

1.



















Pentru a activa ReadyBoost dati clic pe Speed up my system si o sa apara o fereastra .

2.























Acum bifati Dedicate this device to ReadyBoost si tot spatiul de pe acest stick va fi utilizat de ReadyBoost .
Daca nu vreti sa fie utilizat tot spatiul, in caz ca mai aveti cateva fisiere pe acel stick USB bifati Use this device si Windows o sa lase acele fisiere, dar va utiliza restul pentru accelerarea sistemului, sau puteti sa alegeti prin mutarea glisorului spatiul care doriti, apoi dati clic pe Apply asteptati putin si la sfarsit OK.


3.





















In caz ca va razganditi si nu mai vreti sa folositi acest stick USB sau memory flash si ati primit altul mai mare trebuie sa alegeti stickul USB in cazul meu LocalDisk (I:) clic dreapta pe el, mergeti in tabul ReadyBoost si bifati Do not use this device, apoi clic pe Apply asteptati putin si clic pe OK .
4.






5.









Daca ati folosit varianta Use this device pentru a nu sterge fisierele existente in stick,trebuie sa deschideti partitia si dati clic de dreapta pe fisierul ReadyBoost si urmati pasii de mai sus pentru ca fisierul sa se stearga .

6.





















7

















Asta a fost, sper ca nu ati avut nici o problema, la mine a mers foarte bine.
Va multumesc ca ati urmarit tutorialul meu si va mai astept .