joi, 12 septembrie 2019

Conexiune la internet prin USB pe Android


                 Cum pot sa ma conectez prin cablu pe Android

Salutare prieteni, in tutorialul de azi am sa va vorbesc despre cum puteti sa va conectati la internet prin cablu pe smartphone sau tableta. Va asigur ca o sa aveti o viteza la internet cum nu ati avut niciodata pe smartphone.Acest tip de conectare ofera celor care au o conexiune lenta pe smartphone sau tableta, internet de mare viteza pe dispozitivul mobil.
Inainte de a achizitiona cele doua adaptoare, de care aveti nevoie trebuie sa verificati la Setari-Conexiuni, daca dispozitivul vostru mobil are conexiune Ethernet .

Pentru a conecta cablu de internet la smartphone aveti nevoie de un adaptor USB C la USB A si un adaptor USB A la RJ45.
Daca aveti smartphone cu alimentare prin micro USB trebuie sa achizitionati un cablu micro USB tata la USB A mama in locul adaptorului USB C la RJ45.
Introduceti intai adaptorul USB C la USB A in smartphone, apoi adaptorul USB A la RJ45 in primul adaptor.Acum introduceti cablul de internet in mufa RJ45.





Pasul urmator este sa pornim si cream conexiunea, mergeti la Setari-Conexiuni-Mai multe setari de conexiune, dati tap pe Ethernet si activati conexiunea. Asteptati cateva secunde pentru crearea conexiunii, dupa care puteti sa beneficiati de o viteza la internet la fel ca pe computer.







Atat am avut de spus in acest scurt tutorial, va multumesc pentru vizita pe blog si va mai astept.
Pentru a primii stiri despre noile tutoriale nu uitati sa va abonati.Mult succes!