sâmbătă, 10 octombrie 2015

Cum dezactivez T9 pe un telefon cu Android


                                Dezactivare T9 in Android




Salut prieteni, in tutorialul de azi am sa va explic cum puteti sa dezactivati dictionarul T9. Chiar daca majoritatea utilizatorilor de Android stiu, cu siguranta mai sunt persoane care nu stiu cum se dezactiveaza functia de auto-correct asa ca mi-am zis sa fac si un tutorial pe tema aceasta. Aceasta functie face ca atunci cand scriem ceva, smartphone-ul intuieste ce am dori noi sa scriem, iar cu acest ajutor sa putem tasta mai rapid, dar mai mult incurca pe unii si prefera sa nu utilizeze aceasta optiune.
Pentru a scapa de aceasta optiune trebuie sa facem cateva setari si am eliminat acest mic inconvenient.
1. Pentru inceput intram la "Applications/aplicatii" => "Settings/Setari"




















 
2. La acest pas"Language and input/Limba si introducere de text" putem modifica limba telefonului in: Romana, Engleza,etc. de la "Language/Limba"dupa care debifam "Spell checker/Verificator ortografic" si deschidem setarile la "Android Keyboard/Tastatura Android" in caz ca aveti alta tastatura instalata, in loc de Android Keyboard va trebui sa intram la setarile tastaturii respective. 




















3. Din aceasta fereastra, deschidem "Auto-correction/Autocorectare" si setam optiunea pe "off/dezactivat" .

 





































 
4. La acest pas deshidem prin selectare optiunea "Showcorrection suggestions/Afisati sugestii de corectare" si setam "Always hide/Ascunde intotdeauna ".






































Cu asta am incheiat acest tutorial, va multumesc ca ati vizitat acest blog si va mai astept.