joi, 1 decembrie 2016

Cum sa folosesc WhatsApp in computer



Salutare prieteni, azi am sa va explic cum se poate folosii aplicatia WhatsApp pe laptop sau PC. Va dau un sfat, nu instalati alte aplicatii pe computerul vostru, cum ar fii BlueStacks2_native, nu are rost, pierdeti timp, vor aparea erori si ocupati spatiu pe hard disk inutil.



Intru pe Internet de pe computer la adresa asta https://www.whatsapp.com/download/ si descarc aplicatia pentru Windows.
 




















Dupa ce am descarcat aplicatia, o lansez prin dublu clic si astept cateva secunde, instalarea se face in functie de cat de rapid este computerul. Dupa instalare incadreaza codul in  acel chenar, scaneaza codul din imagine, dureaza decat o secunda sa apara contactele si mesajele.






























































 Acum ai instalata aplicatia WhatsApp si in computer. 

 
In cazul in care nu vrei sa instalezi aplicatia WhatsApp in computer, poti sa folosesti varianta WhatsApp Web, https://web.whatsapp.com/
























Acum trebuie sa lansezi aplicatia WhatsApp din smartphone,intri  in fereastra cu contacte, apoi accesezi cele trei puncte situate in dreapta sus. In fereastra popup selecteaza WhatsApp Web,( nu uita trebuie sa ai Internetul pornit pe smartphone), incadreaza codul in  acel chenar, scaneaza codul din imagine, pentru copierea datelor din smartphone .
Daca computerul este folosit de mai multe persoane si nu vrei sa ramana conectata aplicatia, poti sa te deconectezi(priveste in imaginea de mai jos).






















Cam asta a fost, prea multe nu sunt de spus.
Multumesc pentru vizita pe acest blog, va astept si la urmatoarele tutoriale.
Sa aveti succes in tot ce faceti si sa fiti sanatosi!