marți, 3 septembrie 2019

Cum ma conectez la o retea Wi-Fi ascunsa pe smartphone

                         Conectare la o retea Wi-Fi ascunsa

Salutare prieteni, azi am sa va vorbesc despre cum puteti sa va conectati la o retea Wi-Fi ascunsa de pe dispozitivul vostru mobil.
Atunci cand Wi-Fi este activat dispozitivul vostru mobil se conecteaza automat la reteaua, la care v-ati conectat anterior.In cazul in care reteaua Wi-Fi a fost ascunsa ,este in modul hide, dispozitivul vostru mobil cauta dupa ultima retea la care s-a conectat, dar nu o gaseste.

Ce trebuie sa stiti ?

Ca sa va conectati la o retea Wi-Fi ascunsa trebuie sa aveti SSID(numele) si parola de acces altfel nu aveti cum sa va conectati la internet prin reteaua ascunsa.

Ce trebuie sa faceti ?

Trebuie sa creati o conexiune noua prin Wi-Fi.Pentru crearea unei noi conexiuni in Android mergem la Setari-Conexiuni-Wi-Fi activati conexiunea si dati tap pe Adaugare retea.
































 







































Acum introduceti numele retelei,alegeti modul de securitate WPA2_Personal, introduceti parola,aveti grija sa fie activata Reconectarea automata, dati tap pe avansat si salvati reteaua, pentru ca data viitoare sa nu fie nevoie sa creati alta conexiune.





































Imediat ce a fost creata aceasta noua conexiune, puteti sa accesati orice site, pentru achizitionarea unui produs, vizionarea unui video clip pe YouTube, sau citirea unui email.
Atat am avut de spus in acest tutorial va multumesc pentru vizita pe acest blog si va astept la urmatorul.
Nu uitati sa distribuiti acest tutorial si sa va abonati.
Succes!