miercuri, 28 mai 2014

Cum blocam o adresa de email in contul de Yahoo



Salutare dragi prieteni, azi am sa va prezint cum sa scapati de mesajele nedorite in contul vostru de email Yahoo.
Utilizatorii Yahoo au posibilitatea de a bloca pe cineva, de la care primesc tot felul de mesaje. Numarul de adrese de email care pot fi blocate sunt limitate, maxim 500 de adrese.
De asemenea mai exista o varianta gratuita de care poate beneficia atat utilizatorii Yahoo cat si cei Gmail. Cei care sunt interesati trebuie sa se inscrie
aici cu adresa de email.
Intrati in contul vostru de Yahoo si deschideti mesajul primit.

 
















In partea stanga sus, este numele celui care va trimite mesajul, dati clic pe el.

 






Dupa ce ati dat clic pe el, o sa se deschida o fereastra, alegeti din lista Copy Address.









Cei care nu au actualizat interfata Yahoo si nu stiu unde este butonul Settings,  acesta este situat in partea stanga sus langa nume.

Dupa copierea adresei de email, mergem la butonul Settings, care este situat in partea dreapta sus, langa numele vostru. 
Din lista, alegem prin clic Settings si apoi pe Blocked Addresses.





 

 












Aici trebuie sa introducem adresa de email copiata, in casuta, unde scrie Add an address apoi dati clic pe butonul Block.














Acum dupa ce ati introdus adresa de email, dati clic pe butonul Save.














Din momentul in care ati blocat aceea adresa de email, nu o sa mai primiti mesaje de la acel sender . Partea buna este ca acel sender nu primeste nici un fel de mesaj, ori instiintare de la Yahoo.El nici nu stie ca nu mai poate trimite mesaje in adresa voastra de email, inconvenientul este ca nu puteti bloca mai mult de 500 adrese de email.
Pentru  a putea bloca mai multe adrese de email, exista aplicatii web unde va puteti inscrie, cu adresa voastra de Yahoo sau Gmail.
Cu asta am incheiat tutorialul meu, va astept si la urmatoarele.