vineri, 16 august 2019

Cum opresc raspandirea virusilor cu Bitdefender USB Immunizer

                  

                                             

Salutare prieteni, in tutorialul de azi am sa va explic cum sa impiedicati raspandirea virusilor atunci cand conectati stick-ul la alte computere .

In momentul in care in introduceti un stick-ul in portul USB al computerului vostru, sau al unui prieten si in acel computer este un virus, acesta o sa infecteze si stick-ul vostru. Daca nu scanati acel stick cu un antivirus care sa aiba update facut in fiecare zi, iar acel stick o sa fie conectat la mai multe computere, acestea vor fii virusate.
Pentru a impiedica raspindirea de virusi prin stick-ul USB trebuie sa instalati o aplicatie de la Bitdefender care se numeste USB Immunizer.
Este recomandata in special pentru utilizatorii care folosesc la serviciu mai multe memorii flash, care sunt folosite si de alti utilizatori pe alte calculatoare.
Pentru a prevenii infectarea computerului vostru, trebuie sa imunizati acel stick USB inainte de conectarea la portul USB al computerului.

Ce face acest antivirus portabil pentru stick USB ?

Acesta inlocuieste fisierul ascuns autorun.inf care exista pe orice memorie flash, cu unul care nu poate fi modificat de nici un proces sau utilizator.Acest fisier nu permite lansarea unui proces atunci cand introduceti memoria flash in portul computerului, sau a altui dispozitiv cu Windows.
De asemenea versiunea fisierului creat de Bitdefender USB Immunizer nu poate fii stearsa sau inlocuita cu alta.
Aceasta aplicatie portabila nu poate fii utilizata decat pentru memoriile flash USB , a fost creata special pentru stick-uri USB si nu poate inlocui o solutie de securitate. Va recomand sa folositi cu incredere Bitdefender Total Security, eu am testat acest antivirus multi ani si este cel mai bun dintre cele folosite de mine.

Pentru download deschideti browserul si tastati in motorul de cautare Google,  USB Immunizer, intrati pe link-ul unde scrie USB Immunizer-Bitdefender Labs, in partea dreapta aveti un buton de download verde unde scrie Download USB Immunizer,dati clic pe el pentru descarcare.















Cum instalez Bitdefender USB Immunizer ?

Acesta nu trebuie instalat, este o aplicatie portabila care se lanseaza cu dublu clic si nu are wizard de instalare. Bitdefender USB Immunizer poate fii folosit pe orice computer cu Windows.















 Atunci cand conectati stick-ul USB in portul computerului, in interfata aplicatiei stick-ul apare ca fiind neimunizat si are culoarea rosie.













 Pentru imunizare trebuie sa apasati pe iconita cu litera alocata stick-ului  USB,daca aveti mai multe, iar dupa imunizare culoarea o sa fie verde.













Accesati canalul meu de YouTube pentru a viziona tutorialul cu acelasi subiect.


https://www.youtube.com/watch?v=E_jtRn1c94A


Daca vreti sa aflati cum puteti sa va protejati de virusi cand accesati anumite site-uri intrati pe canalul meu de YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=ShRHZwjk6hM

Aici am terminat tutorialul meu, va multumesc pentru vizita si va astept la urmatorul tutorial.
Succes.